Akekonk!

Skaal Hunkatter!
Skaal X-Hunkatter!
Skaal Pusekatter!
Skaal Qlturelle samt Xklusive!
Skaal Tora samt Thorvald!

akekonk2

Paa Linje med at Hestehov i Veikanten er et sikkert Vaartegn, kan det sies det samme om Foreningen Hunkattens Akekonk! Det er paa høi Tid at børste Støv af Kjøredoningen, samt faa testet Formen i den tradisjonsrike, nervepirrende samt beryktede Konkurransen ned Ringneskleiva.

Skaal for et fartfylt Eventyr!

Samtlige Lag, Foreninger, Studiner samt Studenter der ønsker at deltage eller bivaane Begivenheten kan møte opp i Ringneskleiva(Bakken ved Vaktmesterboligen paa Pentagon), Fredag 22. April Kl 17:00 med passende Kjøredoning. Løpekatt tager sig af Paamelding fra Kl 16:45 samt Løpet starter 17:00.

akekonk

Skaal for seier, FFD!

Det vil blive Salg af Puppcakes til Indtekt for Brystkreftforeningen, deilig Kildebrygg samt Pølser, saa husk at tage med gemene Betalingsmidler.

Skaal for Veldedighed!