13×4+2!

Skaal Hunkatter!
Skaal X-Hunkatter!
Skaal Pusekatter!
Skaal Qlturelle samt Xklusive!
Skaal Tora samt Thorvald!

Et Aar fylt af Glæde samt Latter ser sig naa over, 13×4+3 haver vaaknet til samt allerede blivet nogen Dager gammel. Foreningen Hunkatten haver spredt Glans samt Glæde paa Agrarmetropolen samt satt sitt Preg baade paa UKA, Revyvaaren samt andre Arrangementer dette Aaret.

Skaal for at prege Livet paa Agrarmetropolen!

Under UKA i Ås blev Foreningen Hunkatten og Hankattforeningen st.1902 sin Bar ”Helt Cirkus” selvfølgelig kaaret til beste Bar, noget der ei var en Overraskelse da Stemningen i Baren stod i Taket samtlige Kvelder. Sirkusdrinker blev servert over Bardisken i en Fei samt Popcornduften kunde kjendes lang Vei.

Skaal for et vellykket Sirkus!

13. Februar stod Foreningen Hunkatten paa Scenen samt presenterte Revyen ”Fifty Shades of Cats” samt leverte et forrykende Show der haver satt sine Spor i Historien. Det er ingen Tvil om at Foreningen Hunkatten kan at lage Revy!

Skaal for Katter!

Foreningen Hunkatten valgte at samle ind gemene Betalingsmidler til Brystkreftforeningen dende Vaaren samt solgte Puppcakes paa Campus. Salget gikk godt samt Foreningen Hunkatten er stolte af at støtte en slik god Sag. Senere paa Kvelden raste Irma ned Ringneskleiva samt stakk af med Seieren paa aarets Akekonk.

Skaal for Vaarens vakreste Eventyr!

Et Aar er forbi samt Foreningen Hunkatten staar like sterkt paa Agrarmetropolen der De haver gjort siden 1960. Foreningen Hunkatten er stolte af at være Norges eldste Kvindelige Studentforening, Skaal!

Skaal FFD Stine Bujordet!
Skaal Skriver Elin Brandsnes Vårtun!
Skaal $paregris Julie Trommald!
Skaal Jurist Siri Vassgård!
Skaal Muskatt Ragnhild Syrstad!
Skaal Budbringer Viel Bjerkerud!
Skaal Læge Julie Bjøre!
Skaal PR Oda Garaas!
Skaal Matrise Astri Sommer Øyre
Skaal Fotogen Iselin Been Simensen!
Skaal Løpekatt Karoline Nielsen Helleland!
Skaal Hurrakatt Katarina Wulff Hansen!
Skaal Kunstnerisk Oda Halseth!
Skaal Spilledaase Jenny Johnsen Kjetså!
Skaal Rimsmed Silje Osmundsen!
Skaal Villkatt Hedvig Skappel!
Skaal Villkatt Ane Slagsvold Hekne!
Skaal X^54 FFD Nina Therese Lilleeng!
Skaal X^54 Skriver Marit Krokmogen!
Skaal X^54 Jurist Marte Hemma!
Skaal Pusekatt Ingrid
 Espnes!
Skaal Pusekatt Alexandra Østreng!
Skaal Pusekatt Mathilde Resell!
Skaal Pusekatt Nora Bakke!